KOMENTUESIT TALLEN ME ARTA NITAJ

Arta Nitaj është modele mjaft e pëlqyer e showbizzit.Tash e disa dite ajo është

duke qendruar në Dubai,ku në fotot e fundit dukët mjaft terheqëse dhe me stil.
Në këto postime nuk munguan as komentet e ndjeksëve të saj,duke e krahasuar me Morena Tarakun dhe videon
e saj qe u bë virale në rretet sociale duke kërkuar Lokacionin..