Afërdita Dreshaj e bukur? Shikojeni motrën e saj të vogël

Afërdita Dreshaj është krijuesja e disa hiteve por vitet e fundit është shkëputur plotësisht nga muzika duke u kthyer në një blogere dhe rezulton mjaft e ndjekur në rrjetet sociale.

Por gjithashtu në rrjetet sociale gjejmë edhe motrën e saj më të vogël, Jehona Dreshaj.

Ajo është 25 vjeç dhe nuk mund të dallojmë se cila nga motrat është më e bukur.

Të dya motrat kanë zgjedhur Shtetet e Bashkuara të Amerikës për të jetuar dhe zhvilluar karrierën.

Edhe Jehona është gjithashtu një blogere dhe fotot e saj në Instagram nuk kanë të sharë.