Konsumoni spinaq, ja efektet shëndetësore të tij

Dobitë e konsumimit të spinaqit.

Spinaqi është i pasur me minerale, dhe ka një varg përfitimesh shëndetësore nga konsumi i tij.

  • Përmirëson shikimin
  • Parandalon plakjen e muskujve
  • Stabilizon problemet neurologjike
  • Forcon muskujt
  • Stabilizon shtypjen e gjakut
  • Rritë sasinë e mineraleve në kocka
  • Ndalon sëmundjet e stomakut
  • Stimulon aktivitetin e metabolizmit
  • Ndihmon në zhvillimin e fetusit
  • Të mbron nga sulmet e zemrës