Rastet me koronavirus në Postë, akuza për favorizime edhe në testime

Prekjes nga koronavirusi nuk i shpëtuan as kompanitë e mëdha që funksionojnë në vend.

Në Postë po e akuzojnë menaxhmentin dhe Shtabin Emergjent për favorizime dhe diskriminime edhe në testime. Por, shefi i Shtabit Emergjent Xhevdet Smakiqi tha se për renditjen e të testuarve përzgjedhja u bë nga IKSHPK-ja.

Klan Kosova provoi të marrë një përgjigje nga këta të fundit, por gjatë të premtes ishin të paqasshëm.