Nga nesër faza e dytë e masave lehtësuese, Komuna e Prishtinës iu bën thirrje qytetarëve për kujdes

Komuna e Prishtinës iu ka bërë thirrje qytetarëve që të kenë kujdes në fazën e dytë të lehtësimit të fazave ndaj pandemisë COVID-19.

“Me ardhjen e fazës së dytë të lehtësimeve, nuk nënkuptohet lehtësim i masave mbrojtëse”.

Njoftimi i plotë:

Faza e dytë e lehtësimeve të lëvizjes dhe hapjes graduale po fillon nga NESËR. Por kjo nuk do të thotë lehtësim i masave mbrojtëse, sepse pandemia #covid19 nuk ka përfunduar ende.

Andaj, të vazhdojmë të jemi të kujdesshëm në zbatimin e të gjitha udhëzimeve të IKShP-së lidhur me #covid19.

Edhe pak #rriNshpi 🏠