Naim Fetahu:Jam shumë i lumtur për familjen Haliti

Kandidati i PDK-së, për kryetar të Podujevës përmes një postimi është shprehur i lumtur që janë sheruar nga “Covid 19″Vëlla e motër të familjes Haliti, nga fshati Dumnicë e komunës së Podujevës.

ai në facebook ka shkruar:

Sot janë liruar si të shëruar plotësisht, dy pacientët e parë me Coronarivurs, të cilët janë nga Podujeva. Vëlla e motër të familjes Haliti, pas qëndrimit në QKUK dhe tretmanit që kanë marrë, tani kanë reazultuar negativ në testin e virusit Corona.

Jam shumë i lumtur për familjen Haliti, që pas tragjedisë që kishin ditë më parë me vdekjen e Bacës Halim, sot morën një lajm të gëzuar si ky. Fatmirëisht, Podujeva nuk e ka asnjë tjetër të infektuar nga ky virus. Unë uroj që edhe të prekurit të tjerë të shërohen sa më parë dhe vendi ynë t’i kthehet normalitetit.

Sot janë liruar si të shëruar plotësisht, dy pacientët e parë me Coronarivurs, të cilët janë nga Podujeva. Vëlla e motër…

Geplaatst door Naim Fetahu op Vrijdag 27 maart 2020