Fjalimi i Kryeministrit Kurti në edicionin e dytë të Konventës së Prodhuesve të Kosovës

Kryeministri Kurti, sot ka marrur pjesë në edicionin e dytë të konventës së prodhuesve të Kosovës. Sipas tijë prodhuesit tanë janë edhe shtylla e shoqërisë, jo vetëm e ekonomisë.

Përkundër vështirësive dhe pengesave të shumta me të cilat përballeni ju, e që janë të shumta edhe në numër edhe në lloj, keni vendosur që të investoni dhe të punoni në Kosovë.

Nga unë si kryeministër dhe nga qeveria që unë drejtoj ju do të keni vëmendjen maksimale, prandaj pres që edhe nga kjo konventë të dilni me rekomandime të cilat ne do t’i kthejmë në veprime konkrete.

Fjalimi i i tij i plotë

Fjalimi në edicionin e dytë të Konventës së Prodhuesve të Kosovës Përshëndetje të gjithëve,Të nderuar zotëri Osmani…

Geplaatst door Albin Kurti op Woensdag 19 februari 2020