Dy doktrina, Dy qendrime!

Shkruan Ish kryeministri Shqipëtar  Sali Berisha!

Dy doktrina, Dy qendrime!

E para, doktrina shkencore apo epidemiologjia e OBSH:
E dyta, doktrina antishkencore apo epidemiolgjia politike e Surrelit!

Doktrina shkencore e OBSH: Testim! Testim!Testim!

Rrezultati:
1-zbulimi maksimal i rasteve te infektuara dhe per rrjedhoje
2-mbrojtje maksimale e te painfektuarve nga covid 19 dhe me kryesorja
3-ulje e madhe e vdekshmerise nga 4-12 here

Epidimiolgjia politike apo doktrina antishkencore e Surrelit: Testim vetem per disgnostikim!

Rezultati:
1-Perhapje e madhe e epidemise
2-Fshehje e qellimshme e permasave te epidemise,
manipulim dhe shpallje e shifrave qe deshiron kryeepidemiologu i Surrelit

Nje shembull:
-ne Shkoder per 13 raste pozitive u testuan vetem 18 vete nderkohe qe minimumi duhet te testoheshin per te 13 pozitive se paku 500 vete.
Por kjo eshte e ndaluar sepse rrit se paku me 2-3 here numrin e te semureve me covid ne ato dy votra.
-Semundeshmeria me e larte ne bote e personelit mjekesor, 40% me e larte se sa ne Itali apo Spanje!
-Shqiperia ne grupin e 12 vendeve me vdekshmeri me te larte ne bote ose me vdekshmeri 3 here me te larte se sa mesatarja e 7 vendeve te rajonit te marra se bashku pa Shqiperine.
Shpallje sipas deshires te kryeepidiniologut te Surrelt te pikut dy dite me pare te epidemise de facto pikut politik dhe javen e ardhshme renjen e madhe te saja?!?!
Si perfundim epidemiologjia politike eshte nje arme kriminale ne duart e Edvin Xhahilit qe per karrigen e tij sakrifikon shume jete njerezish! sb

Dy doktrina, Dy qendrime! E para, doktrina shkencore apo epidemiologjia e OBSH:E dyta, doktrina antishkencore apo…

Geplaatst door Sali Berisha op Vrijdag 3 april 2020