Bekim Jashari: e tmerrshme tendenca për ti ndarë shqipëtarët në katolik dhe musliman, jemi një

Kryeimami i BIK Podujevë sot në një intervistë për Klan Kosova  ka thënë se është e tmerrshme tendenca për ti ndar shqipëtarët në Katolik e Musliman ngase, ne si komb jemi një dhe besimet fetare vetëm sa e begatojnë kombin tonë.

Kliko këtu për të shikuar videon