Contact Us

Portali RKS PRESS u themelua ne vitin 2019, me qëllim të përhapjes së lajmeve dhe ngjarjeve në kohë reale. Përdorimi si dhe kompjimi i materialeve është i ndaluar pa miratimin e drejtuesve të portalit tonë.

Ju mund te na kontaktoni ne cdo kohe. Ju mirepresim.